Dæk fra Kina overrasker positivt

For eftertiden er det værd at holde et vågent øje med den kinesiske dækfabrikant Landsail. I uvildige tests af både norske NAF (Nordens største forbrugerorganisation) og det finske handelsmagasin Tekniikan Maailma rangerer Landsail højere end f.eks. Michelin, der ellers altid har været det sikre dækvalg.

 

Samlet set kommer Landsail ud af testen med 4 ud af 5 stjerner.

 

Landsail dækket brillerer ved en meget effektiv bremseevne i både tørt og vådt føre. På tør vej er Landsail’s bremselængde kun 20 cm længere end Continental, som blev vinderen på parametret ”tør asfalt”.

 

Til gengæld skal man udvise forsigtighed, når der ligger meget vand på vejen. Testen registrerede at aquaplaning forekommer ved en hastighed på 82,5 km/t med Landsail dæk, hvor vinderen af testen blev målt til 85,3 km/t.

 

På komfort siden ligger Landsail fuldt på linje med de bedste i branchen.

 

Landsail halter bagefter når det kommer til kørefølelsen på tør vej, men mon ikke der allerede arbejdes på det i produktudviklingsafdelingen hos Landsail.

 

Sat op imod prisen er der kun tilbage at sige, at Landsail er et yderst fornuftigt dækvalg, og bestemt et bud på en producent, der kan være med til at sætte nye standarder for sikkerhed og komfort.

Seneste nyheder
7 tegn på at du skal have tjekket dine bremser
07-12-2020

Nogle ting her i livet SKAL bare virke uden noget som helst bøvl. Det gælder for computeren og printeren, men det gælder i særdeleshed også bremserne på bilen!

Læs mere
Sådan undgår du fastfrosne bildøre
03-12-2020

Tip & tricks

Læs mere
Dæk fra Kina overrasker positivt
03-12-2020

Kvalitetsdæk fra Kina findes faktisk! Landsail overrasker i test!

Læs mere